Colocviile Traduceri Literare 33 – Haris Vlavianós η αρχιτεκτονική του πάθους / architectura pasiunilor

0
443

Filiala Bucureşti – Traduceri Literare a Uniunii Scriitorilor din România (USR) 0rganizează la Biblioteca Metropolitană Bucureşti, sediul central, Sala Mircea Eliade, parter din str. Tache Ionescu nr. 4 în ziua de vineri, 3 noiembrie 2017, orele 18.00 COLOCVIILE DE TRADUCERI LITERARE 33.

Afilșul evenimentului
Afilșul evenimentului

Se va lansa volumul de poezie η αρχιτεκτονική του πάθους / architectura pasiunilor a poetului și istoricului grec Haris Vlavianós, publicat de curând la editura bucureșteană Rawex Coms într-o frumoasă ediție bilingvă.

Sosesc special pentru acest eveniment de la Atena autorul volumului de poezie, Haris Vlavianós, precum și traducătorii Angela Bratsou și Stavros Deligiorgis.

Traducerea inspirată din limba greacă aparține Angelei Bratsou şi lui Stavros Deligiorgis.

Vă invită la o discuție despre poezie și despre traducerea literară moderatorul manifestării culturale Peter Sragher, Preşedintele Filialei Bucureşti – Traduceri Literare al USR.

Ne bucurăm să vă anunţăm că este primul volum care apare sub egida Filialei Bucureşti – Traduceri Literare a USR. Și vă asigurăm că vor apărea și alte volume, sub egida noastră sau în co-editare.

Acesta este abia începutul.

Lasă un răspuns