Poeți, rime și dichis de Ziua mondială a poeziei la Centrul cultural „Dunărea de Jos“

0
995

În fiecare an, în 21 martie, de Ziua Mondială a Poeziei, Centrul Cultural „Dunărea de Jos“ (CCDJ) se îmbracă în pagină de sărbătoare!

Poeți, Rime și Dichis a ajuns la cea de-a treia ediție și vă așteaptă, atât pe dumneavoastră, cât și pe toți iubitorii de inedit, poezie și artă la adresa deja consacrată: Domnească61Poezie. Evenimentul începe la ora 11.00, în Salonul Artelor și se va desfășura pe parcursul întregii zile. Intrarea este, ca întotdeauna, liberă. Vin din străinătate, Evelina Miteva – Bulgaria, Mitko Gogov – Macedonia, Tom Phillips – Marea Britanie, dar și din București – Nora Iuga, Peter Sragher și Dan Mircea Duță, ca și mulți poeți gălățeni.

Am invitat, împreună cu partenerii noștri – Uniunea Scriitorilor din România – Filiala București-Traduceri Literare (Fitralit) – edituri, scriitori, artiști, elevi și profesori ai unor prestigioase licee din Galați.

Vă așteptăm în 21 martie – cu rime, cu dichis și cărți, cu poezie nouă și bună, cu muzică aleasă și cu surprize – la Domnească61Poezie, adresa de suflet a minților-condei.

Fie ca să Domnească Poezia!

Manager CCDJ – Florina Zaharia
Președinte Fitralit – Peter Sragher

Articolul precedentColocviile de Traduceri Literare 36 – poetic – cu dunărea la bucurești
Articolul următorCartea-obiect, obiectul devenit carte – Despre Bienala de carte bibliofilă și de carte-obiect

Lasă un răspuns