Bilanț & Colocviile de Traduceri Literare 25

0
118

Dragi colege, dragi colegi,

Afișul evenimentului
Afișul evenimentului

A venit vremea bilanțului și vreau să vă prezint ce am mai făcut – împreună cu colegii mei din Comitetul de conducere a Filialei și unii membrii din filială, dar și intelectuali care se ocupă de traducerea literară care nu sunt membrii ai Filialei noastre – din luna octombrie 2015, când am și lansat primul număr al „Revistei de traduceri literare” exclusiv în format online la adresa fitralit.ro/revista (lansată în septembrie 2015), acolo unde se găsesc și o mulțime de informații importante despre activitatea filialei noastre, despre modul în care se poate plăti cotizația, statutul USR etc.

Se va face și o informare asupra utilizării cotizațiilor dvs.

Regrătăm că unii dintre dvs. nu beneficiază de internet sau o adresă de e-mail, pentru a putea avea acces la toate aceste informații și, mai ales la unica revistă despre traducerile literare și traducătorul literar; despre retroversiunea literară de la noi în țară.

Așa că vă invităm să discutăm bilanțul din octombrie 2015 până în octombrie 2016 la

BIBLIOTECA METROPOLITANĂ BUCUREȘTI (Biblioteca Sadoveanu) din str. TACHE IONESCU nr. 4, în data de 20 octombrie 2016, orele 17.00.

După discuțiile legate de filiala noastră, vă invităm în continuare la „Colocviile de Traduceri Literare 25”, în care trei dintre colegii noștri își vor prezenta sau traduceri de acum apărut, sau unele care sunt în lucru.

Cu simpatie,

Peter Sragher,
Președintele Filialei București – Traduceri Literare
a „Uniunii Scriitorilor din România“

Lasă un răspuns